Therapeuten in Flevoland

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Flevoland. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Flevoland. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Flevoland

 
Therapeut: Nishkampa van de Breevaart
Boterbloemhof 102
Flevoland
 
Boterbloemhof 102
Flevoland
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk voor Coaching en Counseling en Natuurgeneeskundige therapie
Foto van Praktijk voor Coaching en Counseling en Natuurgeneeskundige therapie

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk voor Coaching en Counselling en Praktijk Nishkampa voor natuurgeneeskundige therapie.
Je kunt bij mij in de praktijk terecht voor ondersteuning bij levensvragen, persoonlijke ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, stress en burn-out klachten, fysieke klachten en sociaal- emotionele problemen. Ik voer met liefde en passie mijn vak uit. Het is mijn missie om mensen te begeleiden om weer de balans te vinden en weer in hun eigen kracht te gaan staan. 

Ook bied ik aanvullende zorg (complementaire) en hulp aan mensen die ernstig ziek of ongeneeslijk ziek zijn en palliatieve zorg nodig hebben. De zorg die ik aanbied is gericht op zingeving en op verlichting van psychosociale- en fysieke klachten rondom de zorgvrager en zijn naasten.

Ik ben een geregistreerd registercounselor ABvC en een erkend Natuurgeneeskundig therapeut.
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC.

Ik geef zowel consulten in Amsterdam en in Lelystad.

de Ruimte, Weesperzijde, 1091 EJ, Amsterdam