Therapeuten in Drenthe

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Drenthe. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Drenthe. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Drenthe

Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk INCLEDON psychologische zorgverlening
Ik bied doelgerichte, kortdurende hulpverlening en eerstelijns psychologische zorg bij individuele, relatie- en gezinsproblemen. Dit betekent dat er, afhankelijk van de problematiek, in totaal zo’n 5 tot 15 gesprekken plaatsvinden. Problemen waarmee u bij mij terecht kunt zijn: Persoonlijke- en emotionele problematiek (bijvoorbeeld, onzekerheid, laag zelfvertrouwen, overspanning en burn-out) Partner- relatieproblemen (bijvoorbeeld, problemen in de partnerrelatie, in samengestelde gezinnen of met (schoon)familie)

Problemen op het ene gebied veroorzaken vaak problemen op een ander gebied. Zo kan er een neerwaartse spiraal ontstaan waardoor het steeds lastiger wordt om er zelf nog uit te komen.

In het eerste gesprek, de intake, onderzoeken we samen wat uw problemen of klachten zijn. Ook bespreken we wat uw verwachting is van de begeleiding. Aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak waarin we een keuze maken voor één specifieke begeleidingsvorm of een combinatie van verschillende begeleidingsvormen. Regelmatig evalueren we dit plan om te beoordelen of we nog op de goede weg zitten. Zo blijven we zicht houden op wat er gebeurt en wat er nodig is om daar te komen waar u naartoe wilt.

 


 
 
 
Therapeut: Renée vd Pluym van Veldhuyzen
Dorpsstraat 78
Drenthe
 
 
 
 
Therapeut: Erik Karsemeijer
Hoofdstraat 8
Drenthe
 
Hoofdstraat 8
Drenthe
 
 
 
 
Therapeut: Hanny van Putten
Ruinerweg 26 -A
Drenthe