Therapeuten in Drenthe

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Drenthe. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Drenthe. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Drenthe

 
 
 
Therapeut: Renée vd Pluym van Veldhuyzen
Dorpsstraat 78
Drenthe
 
 
 
 
Therapeut: Erik Karsemeijer
Hoofdstraat 8
Drenthe
 
Hoofdstraat 8
Drenthe
 
 
 
Praktijkbeschrijving

Wenst u uw klachten/aandoeningen op een NATUURLIJKE manier te (laten) genezen? Of wilt u begeleiding bij afbouwen van medicatie (pijn-, maagbeschermer),  Of vermoedt u een voedsel-intolerantie.

Tevens begeleiding bij stoppen-met-roken, of afvallen, of puur een gezondheids-check, cholesterol advies enz.
AANvullende Zorgverzekeringen vergoeden, en voor kinderen hanteer ik gereduceerde tarieven. zie verder website, of mail : natuurgezondheidszorg@telfort.nl


 
Therapeut: Hanny van Putten
Ruinerweg 26 -A
Drenthe