Moeiteloosbestaan.nl voor individuele en relatiebegeleiding - Ter Aar en Oegstgeest

Foto van Moeiteloosbestaan.nl voor individuele en relatiebegeleiding

Wat was ik zenuwachtig de uren voordat ik de deur opende voor mijn eerste client, ruim 20 jaar geleden. Nooit vergeet ik meer haar enthousiasme en mijn opluchting toen ze vertelde dat ze zo blij was met onze sessies.

De laatste die had kunnen bedenken dat ik in de jaren erna honderden cliënten zou gaan zien, dat was ikzelf.

Inmiddels is er veel veranderd  in mijn privéleven. Ook mijn manier van werken vernieuwt zich steeds weer. Het gaat gelijk op met de ontwikkeling die ik persoonlijk doormaak.

Angsten in de ogen kijken, mezelf serieus nemen en vertrouwen op mijn innerlijk weten. Het is een heel proces geweest. En nog steeds dienen zich levenslessen aan. Door oefening ervaar ik meer en meer moeiteloosheid. Ook als ik te dealen heb met flinke uitdagingen. 

Mijn hartenwens is dat ik anderen kan inspireren om ook op ontdekkingsreis te gaan naar je ‘echte ik’ en daardoor volop te leven wie je bent met jouw unieke talenten. De manier waarop ik dat doe is in één op één sessies, werken met stellen, begeleiden van groepen én retraites.

Vanuit mijn innerlijk weten kan ik nooit weten wat goed is voor jou. Jij bent de enige die het weet. Je kunt alleen maar zelf je eigen waarheid ontdekken.  

Als je even niet meer weet hoe je daar bij kunt komen, dan deel ik graag met jou de kennis en wijsheid die ik heb opgedaan in het leven.

Therapeut(en)


Willeke van Barneveld

Therapieën


Beroepsverenigingen


  • VNT
    NVPA
    RBCZ en TCZ

Adresgegevens


adres : De Strooplikker 21
2461 CW
telefoonnummers : 0613223839

2e adres : Hilton Garden Inn Leiden *
2342 BH