Praktijk INCLEDON - Assen

Foto van Praktijk INCLEDON
Ik bied doelgerichte, kortdurende hulpverlening en eerstelijns psychologische zorg bij individuele, relatie- en gezinsproblemen. Dit betekent dat er, afhankelijk van de problematiek, in totaal zo’n 5 tot 15 gesprekken plaatsvinden. Problemen waarmee u bij mij terecht kunt zijn: Persoonlijke- en emotionele problematiek (bijvoorbeeld, onzekerheid, laag zelfvertrouwen, overspanning en burn-out) Partner- relatieproblemen (bijvoorbeeld, problemen in de partnerrelatie, in samengestelde gezinnen of met (schoon)familie)

Problemen op het ene gebied veroorzaken vaak problemen op een ander gebied. Zo kan er een neerwaartse spiraal ontstaan waardoor het steeds lastiger wordt om er zelf nog uit te komen.

In het eerste gesprek, de intake, onderzoeken we samen wat uw problemen of klachten zijn. Ook bespreken we wat uw verwachting is van de begeleiding. Aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak waarin we een keuze maken voor één specifieke begeleidingsvorm of een combinatie van verschillende begeleidingsvormen. Regelmatig evalueren we dit plan om te beoordelen of we nog op de goede weg zitten. Zo blijven we zicht houden op wat er gebeurt en wat er nodig is om daar te komen waar u naartoe wilt.

 

Therapeut(en)


Rigtje Bosma
Foto van Rigtje Bosma

Therapieën


Opleidingen


  • HBO- Maatschappelijk Werk en diverse aanvullende VO studies.

  • VO-opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale therapie en Gestalt Gezinstherapie (Kempler Instituut Nederland)

Beroepsverenigingen


  • NVAGT, RBCZ, EAP,

Adresgegevens


adres : Dobbenwal 102
9407 AH
telefoonnummers : 06 20694130