Acceptance and commitment therapy  in  Noord-Holland

Onderstaande praktijken in de provincie Noord-Holland beoefenen Acceptance and commitment therapy
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Acceptance and commitment therapy in Noord-Holland
Van Breestraat 67
Noord-Holland
 
Naast acceptance and commitment therapy wordt o.a. ook meditatie, stressbegeleiding en psychotherapie beoefend.
 
Praktijkbeschrijving

Psychologenpraktijkamsterdam.nl is een laagdrempelige praktijk waar de therapie afgestemd wordt op de client.

ACT, schematherapie,  Mindfulnessbased cognitieve therapie en EMDR therapie worden het meest toegepast op dit moment. E-health wordt in overleg ook toegepast.

U kunt terecht voor Basis- en Specialistische GGZ ( eerste lijns- en tweede lijns behandelingen), vergoedingen zijn comform de vergoedingen van uw verzekeraar. Ook kunt u terecht voor arbeidsgereleateerde therapie o.a. middels coaching.

De praktijk bevindt zich op een toplocatie in Amsterdam, nabij concertgebouw en Rijksmuseum. Tramlijn 2, 3 5 en 12 stoppen om de hoek.

 


 
Indusstraat 67
Noord-Holland
 
Naast acceptance and commitment therapy wordt o.a. ook neuro emotionele integratie, massage en counseling beoefend.
 
 
 
Andere pagina's met ACT: