Kindertherapie  in  Noord-Brabant

Onderstaande praktijken in de provincie Noord-Brabant beoefenen Kindertherapie
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Kindertherapie in Noord-Brabant
Lambertusstraat 13
Noord-Brabant
 
Rector Buijsselstraat 20 (bezoekadres)
Noord-Brabant
 
Naast kindertherapie wordt o.a. ook speltherapie, psychomotorische kindertherapie en creatieve therapie beoefend.
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk Tatoran

Onze Praktijk voor kindertherapie, speltherapie, psychosociale therapie, creatieve therapie en Pgb-begeleiding is gevestigd zowel in Rijen als in Etten Leur en is door de centrale ligging goed bereikbaar vanuit Breda (Prinsenbeek), Gilze, Tilburg (Reeshof), Breda, Oosterhout, Dorst en Dongen.

De Praktijk biedt psychosociale therapie aan kinderen (vanaf 3 jaar), jongeren en ouders. Wij kunnen helpen bij:(faal)angst, agressie, verdriet, somberheid; problemen in sociaal-contact (pesten, weerbaarheid); aandacht-, concentratie-, gedragsproblemen; verwerking van verlies (rouw / echtscheiding) en trauma; ouder-kindproblemen, hechtingsstoornis; ontwikkelingsgerelateerde problemen (eten,slapen, zindelijkheid); leren omgaan met hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, ADHD en Autisme (Asperger, PDD-NOS, MCDD).  

Wij bieden op maat :

  • Beeldende therapie
  • Speltherapie
  • Psychosociale therapie voor jongeren
  • Ouder-kind therapie
  • Gesprekken voor ouders
  • PGB- begeleiding / sportproject bij autisme of ADHD
  • workshops en studiedagen 

Nieuwsgierig ? Kijk dan op onze website voor meer informatie, of maak een afspraak voor het gratis inloopspreekuur of een aanmeldgesprek: www.praktijktatoran.nl

 


 
Pieter Bruegellaan 9
Noord-Brabant
 
Naast kindertherapie wordt o.a. ook verliesverwerking, systemisch werk en speltherapie beoefend.
 
 
 
Andere pagina's met Kindertherapie: