Integratieve psychotherapie  in  Utrecht

Onderstaande praktijken in Utrecht beoefenen Integratieve psychotherapie
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Integratieve psychotherapie in Utrecht
Wijnbesplantsoen 7
Utrecht
 
Naast integratieve psychotherapie wordt o.a. ook burnout-begeleiding, relatietherapie en eft beoefend.
 
 
Hobbemastraat 14
Utrecht
 
Naast integratieve psychotherapie wordt o.a. ook mindfulness, psychotherapie en relatietherapie beoefend.
 
Praktijkbeschrijving

Individuele psychotherapie en relatietherapie vanuit cliëntgericht perspectief. Volwassenen en adolescenten (o.a. studie-, werkgerelateerd).

Patroonmatig terugkerende klachten zoals bij karakter- of persoonlijkheidsproblematiek (o.a. ontwijkende, borderline, narcistische). Chronische ontevredenheid, aanhoudende somberheid en angstklachten, problemen op terrein van sexualiteit, intimiteit, (sexuele) identiteit, autonomie, losmaking van ouders, ADHD. Klachten verband houdend met werk (burn-out, conflicten, uitval, subassertiviteit). Existentiële problematiek

Ik werk samen met non-verbale therapeuten (creatief beeldend, bewegingstherapie PMT). Medicatie kan een steunende optie zijn, maar met terughoudendheid. Eerder vermelde therapievormen staan voorop.

De praktijk is aan huis in Utrecht-oost (nabij Wilhelminapark) en ademt een rustige huiselijke sfeer, parkeerruimte (parkeermeter) is doorgaans makkelijk beschikbaar voor de deur.
De creatief therapeut met wie ik samenwerk heeft haar praktijk/atelier in Amersfoort.

Bij aanmelding per email ontvangt u van mij een uitgebreider bestandje met een biografische en klachten-vragenlijst. (Hierin staan ook de andere spelregels vermeld, waaronder klachten regeling enz.) Na ontvangst van uw gegevens volgt op korte termijn een eerste sessie. U en ik doen dus tevoren huiswerk. Dat zorgt ervoor dat we meteen aan de slag kunnen.

Wachtlijst doorgaans: 0 

Tarief: volgens tarieflijst NZa-WMG en DBC-systematiek (2e-lijn GGZ)


 
 
Andere pagina's met Integratieve psychotherapie: