Acceptance and commitment therapy  in  Baarn

Onderstaande praktijken in Baarn beoefenen Acceptance and commitment therapy
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Acceptance and commitment therapy in Baarn
Nassaulaan 29
Baarn
 
Naast acceptance and commitment therapy wordt o.a. ook cognitieve gedragstherapie, eft en emdr beoefend.
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Psycholoog Gooi & Eemland
Foto van Psycholoog Gooi & Eemland

Mythos Psychology is de praktijk van senior psycholoog Michiel Thissen. Gevestigd in Baarn (Gooi en Eemland). Ongeveer 10 km van Hilversum en Amersfoort, 20 km van Utrecht en 30 km van Amsterdam. Niet ver van Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Soest, Leusden, Bilthoven, Zeist. Hij is gespecialiseerd in klinische psychologie en bedrijfspsychologie. Je kunt hier terecht voor...

  • (PSYCHO)THERAPIE: Psycholoog Michiel Thissen maakt o.a. gebruik van Acceptance & Commitment Therapie. Cognitieve Gedragstherapie, Psychoanalyse. Schematherapie. Traumatherapie, EMDR en Emotieregulatietherapie. Toegepast bij ... Aanpassingsproblemen Angstgedachten Burnout Depressie Dwanggedachten Eetproblemen Faalangst Fobie Negatieve gedachten Oncontroleerbare emoties Persoonlijkheidsstoornis Piekeren Rouw Schuldgevoel Slaapproblemen Somberheid Stemmingen Stress Traumatische ervaringen Verlegenheid Verliessituaties Verslaving Zelfbeeld Zelfbeheersing
  • RELATIETHERAPIE: Psycholoog Michiel Thissen is een ervaren relatietherapeut. ​​​​Hij analyseert de relatie als systeem en heeft daarbij aandacht voor emoties, hechting, behoeften, gewoonten, communicatie patronen, dagelijkse problemen en incidenten, patronen doorbreken, relatie verbeteren en verdiepen, relaties in werksituaties, respectvol uit elkaar gaan, samenwerken, scheiding, vergeven, wel of niet bij elkaar blijven.
  • PSYCHOLOGISCHE COACHING: Psycholoog Michiel Thissen biedt professionele hulp & advies tijdens een moeilijke fase van je leven, waarbij je uit evenwicht geraakt bent. Je leert de regie over jezelf terug te nemen in werksituaties, in een nieuwe levensfase, tijdens beslissingen, na scheiding of ontslag. Je krijgt weer een doel en structuur in je leven, je leert je persoonlijkheid opnieuw te ontwikkelen.
  • EXPAT COUNSELING: counseling for expats in English​​​​​... addiction, anger, anxiety, burnout, bereavement, depression, eating disorders, isolation, phobias, relations, self-esteem, self-development, stress, trauma and work/career related problems. 

Bel 06 50 632 433 voor meer informatie of kijk op https://www.mythos-psychology.com


 
 
Andere pagina's met ACT: