Shiatsu  in  Noord-Holland

Onderstaande praktijken in de provincie Noord-Holland beoefenen Shiatsu
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Shiatsu in Noord-Holland
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Shiatsu Masunaga Amsterdam
Foto van Shiatsu Masunaga Amsterdam

Cordula Quadt is sinds 2004 Shiatsutherapeut in eigen praktijk. Zij werkt met passie en vanuit een holistische visie waarbij zij kijkt naar de gehele mens.

Zij stemt haar behandelingen af op de persoonlijke situatie, behoefte en conditie van elke cliënt.

Shiatsu Therapie is een goede keuze bij zowel fysieke of emotionele klachten (pijn, stress, verlies) als ook voor de nazorg (na ongeval of operatie).   

Waar u ook voor komt: Shiatsu is altijd een uur voor uzelf!

De praktijk is gelegen in het Ondernemers Centrum Muiderpoort (vroeger burgerziekenhuis) in Amsterdam-Oost en elke werkdag geopend op afspraak.

Shiatsu Therapie wordt deels of geheel vergoed door zorgverzekeraars.


 
 
Andere pagina's met Shiatsu: