Aura-Chakra-healing  in  Rotterdam

Onderstaande praktijken in Rotterdam beoefenen Aura-Chakra-healing
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Aura-Chakra-healing in Rotterdam
Schiemond 20
Rotterdam
 
Naast aura-chakra-healing wordt o.a. ook coaching, soul retrieval en familieopstellingen beoefend.
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk Weij | Energiewerk
Foto van Praktijk Weij | Energiewerk

Zit je ergens in vast?
Wil je loskomen van oude patronen? Of misschien nare ervaringen verwerken?

Met energetische therapie vinden we samen de oorzaken én de oplossingen. Door intuitief contact te maken met de energie.

"Wat is het fijn om bij Christiaan te zijn. Niet alleen raakt zijn vermogen om liefde en geborgenheid te bieden. Ook hielp hij mij om diepere lagen van mijzelf te ontdekken en bracht helderheid in mijn gedachten en emoties.

Ik voelde mij na iedere sessie lichter en meer bevrijd om het leven volledig te omarmen. Het is een innerlijke reis samen met Christiaan die ik iedereen zou gunnen." - Susanne

Intuitief
Elke sessie begint met rustig landen en inchecken. Zo komen we vanzelf op de vraag die deze keer behandeld wordt. Vervolgens stel ik jou een techniek voor die we kunnen gebruiken. Dat kan een familieopstelling zijn, een healing of een trancereis, of nog iets anders. Je kan altijd zelf kiezen wat je wilt en in welk tempo.

Kosten
Een sessie duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten. Mijn tarief is €81,00. Studenten betalen €44,00 per sessie.
Ik stuur achteraf een factuur en een betaallink. 

Praktijkruimte
Mijn praktijk zit in bedrijfsverzamelgebouw De Kroon. Je kan er parkeren voor de deur. Er is een tramhalte dichtbij.

Online
Ik werk ook online. Dat is voor veel vragen een geschikte vorm.

"We hebben zo samen veel opgeruimd. Voor mij staat er nu een streep door het verleden en dit voelt zo fijn. De puzzel is opgelost, er is een last van mijn schouders en ik ervaar weer rust." - Mayke

Afspraak maken
Een afspraak maak je eenvoudig via https://tidycal.com/praktijkweij

Vragen?
Bel of mail gerust. Je kan ook een belafspraak inplannen of een gratis proefsessie.

Foto van Praktijk Weij | Energiewerk

 
 
Andere pagina's met Aura-Chakra-healing: