Serire Counseling & Coaching, HSP/EMDR/NLP/EFT/Hypnotherapie/life coach - workshops

Op deze pagina vindt u workshops die Serire Counseling & Coaching, HSP/EMDR/NLP/EFT/Hypnotherapie/life coach aanbiedt op het gebied van healing, intuitie, ontspanning en reiki in Amsterdam. In het menu aan de linkerkant staat een overzicht van deze activiteiten. U kunt op de links onder Workshops klikken om naar een activiteit te gaan. U blijft hierbij op dezelfde pagina. Indien u op andere links klikt verlaat u deze pagina.

Workshops


Reiki 1

Gun jezelf dan een dag om heerlijk behandeld te worden en de basishandelingen van Reiki te oefenen. In de namiddag krijg je de initiatie volgens de traditionele Usui methode. In de eerste graad ontvangt de leerling afstemmingen met symbolen die ervoor zorgen dat de leerling de universele levensenergie kan overdragen en waarmee het kanaal voor de doorgifte van deze universele levensenergie gereactiveerd wordt. Daarna gaan we vervolgens nog verder oefenen en na bespreken. Aanbevolen wordt om thuis veel te oefenen door jezelf te behandelen en eventueel ook anderen. De Usui-methode kent een drietal inwijdingen. Dec eerste, tweede en derde graad. De derde graad is de initiatie naar Reiki Master. Deze workshop is een aanrader om met een vriend- ,vriendinnen groep te doen. Na de workshop kun je dan geregeld met elkaar oefenen. Een workshop om uitgebreid te oefenen,   maar ook om de weldaad te ondergaan van een wel zeer bijzondere reiki behandeling.   De groep is speciaal klein zodat we allen de mogelijkheid krijgen om een uitgebreide behandeling te ondergaan en ook om deze te geven. We behandelen allen tegelijk 1 persoon en schuiven door naar andere posities. Op deze wijze komen alle posities aanbod. Inhoud o.a.

  • Kennismaking met Reiki en de achtergrond
  • Oefenen 
  • initiatie eerste graad
  • Reflectie & Bezinning  

Informatie workshop  De workshop is onder begeleiding van Daniëlle. Zij werkt met reiki sinds1988 en heeft dit jaar haar Reiki Master Initiatie ontvangen. Locatie:                            Prinsengracht te Amsterdam Datum en tijdstip:             24 april,  11.00 – 17.00 uur incl eenvoudige lunch Prijs:                                 € 100,- Deelnemers:                     min. 4 / max. 6 personen

 

Sleutelwoorden : healing, intuitie, ontspanning, reiki
Prijs : 100.00
workshoplocatie : Prinsengracht 723 souterrain Amsterdam Noord-Holland
workshopdatum : 24-04-2020
workshoptijd : 11:00 - 17:00
workshopdagen : vrijdag
workshoplocatie : Prinsengracht 723 souterrain Amsterdam Noord-Holland
workshopdatum : 24-04-2020
workshoptijd : 11:00 - 17:00
workshopdagen : vrijdag