Jungiaans analytische therapie

Onderstaande praktijken beoefenen Jungiaans analytische therapie
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Jungiaans analytische therapie
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Beelddrager
Foto van Beelddrager

Beelddrager helpt je bij het oplossen of verlichten van mentale, emotionele, psychosomatische en stressgerelateerde klachten.

Aan het einde van een succesvol traject ben je gelukkiger met jezelf en kun je beter omgaan met je relaties en levensomstandigheden en/of heb je deze kunnen verbeteren op veel terreinen.

Beelddrager biedt Analytische Tekentherapie, ook bekend als Tekenanalyse.

Daarnaast kun je terecht voor coaching en geïntegreerde therapie-& coachingstrajecten.

Geïnteresseerd in leren in een kleine groep?
Beelddrager organiseert ook cursussen, workshops & nascholingen/trainingen.

Beelddrager heeft zich o.a. gespecialiseerd in het behandelen van trauma bij mensen bij wie EMDR niet voldoende werkt.
Deze integratieve therapievorm richt zich op
-het verwerken van trauma / post-traumatische stress;
-het inzicht in positieve post-traumatische groei, zingeving en
 competenties.

Aandachtontwikkeling - vergelijkbaar met mindfulnessmeditatie - en gebruik van beide hersenhelften bij traumaverwerking zijn geïntegreerd in de therapie.

Tekeningen staan bij alle werkvormen centraal vanwege de grote meerwaarde bij psychotherapeutische (leer)processen en het bevorderen van het zelfhelend vermogen. Je hoeft hiervoor niet goed te kunnen tekenen. 

Op de website vind je uitgebreidere informatie over de activiteiten van de praktijk

Ik ben een vrouwelijke therapeut en geboren in 1955. Wil je meer weten en ervaren of het klikt, maak dan een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek van een half uur.

Foto van Beelddrager

 
 
Andere pagina's met Jungiaans analytische therapie: