Therapeuten in Drenthe

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Drenthe. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Drenthe. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Drenthe

 
 
 
Therapeut: Renée vd Pluym van Veldhuyzen
Dorpsstraat 78
Drenthe
 
 
 
 
Therapeut: Erik Karsemeijer
Hoofdstraat 8
Drenthe
 
Hoofdstraat 8
Drenthe
 
 
 
 
Therapeut: Hanny van Putten
Ruinerweg 26 -A
Drenthe
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Hanny van Putten

1.  Praktijk voor stress- en burnoutbegeleiding en traumatherapie.
individuele begeleiding en/of groepsbegeleiding, privé of in de organisatie

Je oplossing is dichter bij jezelf dan je denkt!
Mijn begeleiding is gericht op bewustwording van jezelf, hoe ga jij met jezelf om in je werk en in contact met anderen. Je krijgt je veerkracht terug door inzichten in je lichaam, je denken, voelen en handelen. Je ziet je kwaliteiten en je valkuilen onder ogen. Stop je te laten afschrikken door je (zelfbedachte) angsten en onzekerheden!
Ik begeleid je liefdevol, intensief en confronterend naar blijvende verandering. Het is een ontdekkingstocht naar jeZELF.

2.  Praktijk voor spirituele, energetische therapie: ELPH-coaching. De begeleiding is gericht op bewustworden van je lichaam, je denken, je voelen en je handelen in je dagelijks leven. Je wordt begeleid om de verantwoordelijkheid voor je eigen leven op een nieuwe manier vorm te geven.
Deze diepgaande, confronterende, liefdevolle, transformerende begeleiding is geschikt voor degene die werkelijk tijd en aandacht aan zichzelf wil besteden om de innerlijke vrede te ontwikkelen en dat in het dagelijks leven bewust te leven. 

Foto van Hanny van Putten