Complementaire Life Coach, NEI,NLP,Familieopstellingen - Zoetermeer

Kun jij zijn wie je echt bent?

Heb je dat ook wel eens? Je loopt altijd tegen het zelfde aan, je kan geen keuzes maken, je voelt je altijd de mindere, Niets lukt, je voelt je al tijden belabbert enz....

Wil jij nu ook wel eens van het leven genieten, je plek innemen, weten dat je er toe doet, je goed voelen in welke situaties dan ook? Wil jij nu wel eens de stap maken om te veranderen naar diegene die echt bent?

Hoe kan ik dit doen?

Ik kan je begeleiden om dit in gang te zetten. Om overtuigingen en patronen die nu nog tegen je werken om te zetten in overtuigingen en patronen die voor je werken. Om ervaringen in het verleden, die je belemmeren, te verwerken en om te zetten in positiviteit. Hierbij maak ik gebruik van o.a.: NEI, NLP, Familieopstellingen, TR-EMI en nog meer.

NEI in het kort.

Met de NEI methode ga je op zoek naar onbewuste blokkades van eerdere ervaringen die niet goed verwerkt zijn. Als deze blokkades losgelaten en verwerkt zijn geeft dat ruimte om nieuwe overtuigingen en programma's te creeeren en te installeren. In deze methodiek gebruik ik toegepaste kinesiologie, visualisaties en affirmaties. 

NLP in het kort.

De NLP is een model voor communicatie en ontwikkeld met als doel om te leren hoe je effectiever kunt denken en hoe je effectiever met anderen en jezelf kunt communiceren. NLP leert je om op een andere manier naar je eigen ervaringen te kijken en belemmeringen op te heffen waardoor je je gewenste doel kunt bereiken. 

Familieopstellingen in het kort.

Familieopstellingen oftewel Systemisch werk is een methode om een probleem beeldend neer te zetten. Dit zorgt ervoor dat het beeld wat je in je hoofd hebt van een afstandje kunt bekijken. Je kunt hiermee ook achterhalen welke plek jij inneemt in bv. het gezin van herkomst of welke plek jij inneemt op je werk of welke plek jij inneemt ten opzichte van jouw angst of depressie enz. In de 1 op 1 sessie maken ik gebruik van poppetjes of bodemankers. Het inzicht welke plek jij ten opzichte van wat dan ook inneemt en de veranderen die we dan in gang zetten zal ervoor zorgen dat je andere stappen gaat nemen. 

TR-EMI in het kort.

TR-EMI is een manier om trauma's op een adekwate manier te verwerken. Onder trauma's verstaan we, niet verwerkte oude ervaringen die angst, depressie, frustratie opgeroepen. Deze oude gevoelen kunnen dan te pas en te onpas de kop opsteken en je belemmeren in datgene wat je doet of wilt doen. 

Ondersteuning in het kort.

Wat betekent ondersteuning? Als er een verandering in gang wordt gezet in het systeem kan het zijn dat er aanvullende middelen nodg zijn om het fysieke en emotionele systeem te ondersteunen. Ik werk hierbij met o.a. Flowerplexen, Bach Bloesem, Orthomoleculair, Homeopathie. Is dit altijd nodig? Nee, niet altijd. Tijdens de sessie zal dit duidelijk worden of dit noodzakelijk is. 

Hoe zit de sessie in elkaar?

Wat belangrijk is om te weten voordat we echt van start gaan, is wat is het probleem en wat is het doel waar we naar toe gaan werken. Na de anamnese waarin ik een beeld heb gekregen hoelang het probleem al bestaat en wat er gedaan moet wordn, gaan we van start met de werkelijke behandeling. We gaan dan op zoek naar de belemmerende emoties. Als we die gevonden hebben en dit je inzicht heeft gegeven,gaan je die verwerken en dat geeft ruimte om een nieuwe overtuiging of programma te creeeren en te installeren. Het is een mooie manier van werken zonder dat je veel hoeft te vertellen.  

Voor wie?

Deze bovengeschreen methodieken worden gebruikt voor mensen van alle leeftijden. Juist omdat je niet altijd alles uitgebreidt hoeft te vertellen is het ook zeer geschikt voor kinderen. 

Therapeut(en)


Gina Corsius

Therapieën


 

Opleidingen


  • NEI opleiding

  • NLP internationaal trainer

  • Systemisch werk, familie en organisatie

  • Orthomoleculaire voedingsleer

  • Integraal testen

Beroepsverenigingen


  • VIV, Vereniging Integrale Vitaliteitkunde

  • LVNG, Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijze

Adresgegevens


adres : De Colignystraat 11
2713 EA
telefoonnummers : 079-3520765