Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch - Valkenburg

Foto van Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch
Foto van Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch

Beste Lezers, 

Ik zal mij zelf even voorstellen. Mijn naam is Ruben Oosterbosch, door persoonlijke problemen ben ik bij energetische therapie uit gekomen. Deze therapie heeft mij zo geholpen dat ik in de loop van de jaren me steeds meer ben gaan verdiepen in de energetische therapie. 

Nadat ik in 2018 mijn energetische opleiding heb afgerond ben ik mijn eigen praktijk op gaan zetten en werk ik dagelijks met energetische therapie. Door mijn eigen ervaring weet ik heel goed wat energetische therapie iemand kan brengen en deze ervaring zorgt er dan ook voor dat ik me goed voor kan stellen hoe een cliënt zich voelt.

Energetische therapie is nogal een brede term. Elke therapie vorm die zich bezig houdt met de energiebanen/meridianen in het lichaam is een soort van energetische therapie. Mijn basis van behandelen ligt bij de Jin Shin Jyutsu dit is een japans behandel kunst die open staat voor eigen invulling en intuïtie. Dit zorgt ervoor dat ik iedere cliënt op zijn eigen manier kan behandelen. Ieder klachtenbeeld is anders dus dit geeft mij ruimte op met iedere klacht van fysiek tot mentaal te kunnen werken.

De klachten die ik het meeste in mijn praktijk zie zijn : Burn-out, vermoeidheid, slecht slapen, stress, chronische spanning, emotionele klachten, (spannings)hoofdpijn, maag en darmklachten, faalangst en examenstress. Nu is het zo dat als de klacht zich manifesteert in de energiebanen dat ik hier een postief effect op uit kan oefenen. Dus er zijn naast de bovengenoemde klachten veel meer klachten waar ik mee kan werken.

Ben je nou geïnteresseerd geraakt? Dan kun je je vrijblijvend aanmelden voor een gratis intakegesprek. Zodat we samen eens kunnen kijken welke klachten dat er spelen en hoe dat hier eventueel mee aan de slag zouden kunnen.

Aanmelden kan via:

Tel: +31622492585
Whatsapp: +31622492585
E-mail: info@rubenoosterbosch.nl
Facebook: Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch

Foto van Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch

Therapeut(en)


Ruben Oosterbosch

Therapieën


Opleidingen


  • E.E.N.-Opleiding (Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde)

  • Cursus Jin Shin Jyutsu (2x)

  • Hollistic Pullsing

  • Therapeutisch Hollistic Pullsing

  • E.S.B. (Energetische Structurele Balans)

Beroepsverenigingen


  • V.B.A.G. (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeskunde)

  • M.E.T. (Multidisciplinaire E.E.N. Therapeuten)

Adresgegevens


adres : Plenkertstraat 80
6301GN
telefoonnummers : +31622492585