Stem&Beeld, therapie training coaching, Utrecht

Stem&Beeld in een vrijgevestigde praktijk voor vaktherapie, beeldende therapie en stemcoaching 
door Hetty Klompé.

Een andere aanpak. Kenmerkend voor mijn werkwijze is het gebruik van beeldende expressie en/of stemexpressie in de procesbegeleiding. Dit heette vroeger creatieve tehrapie, maar nu officieel vaktherapie.  U ervaart de taal van beelden en/of klanken en komt via deze weg op uw eigen metaforen en thema's. Deze kunnen helpen om uw vragen en problemen te ontwarren en weer grip te krijgen op uw leven. U hoeft daarvoor niet handig, kunstzinnig of muzikaal te zijn. Ik werkte meer dan 35 jaar als vaktherapeut met verschillende doelgroepen, waarvan 10 jaar in een eetstoorniskliniek .

Als u iemand bent die niet echt leert via praten of uzelf eerder verbergt met gesprek, bijvoorbeeld omdat u juist heel goed praat, zou mijn praktijk u een andere ingang kunnen bieden om weer ruimte in uw leven en werken te ervaren.

U kunt bij mij terecht met psychische klachten, lichamelijke klachten of problemen met uw stem die somatisch onvoldoende verklaard zijn, reïntegratievragen, sociaal-emotionele ploblemen, levensfasevragen, identiteitsvragen, eetproblemen,  communicatieproblemen, samenwerkingsproblemen.
Kijkt u ook op mijn website onder voor wie.

Voor individuele beeldende therapie / creatieve therapie / vaktherapie of stemcoaching kunt u rechtstreeks met mij contact opnemen. Als u al psychotherapie heeft, kan ik indien gewenst een samenwerking met uw therapeut bieden waarbij de nonverbale en verbale werkwijzen elkaar heel goed kunnen aanvullen en versterken.  Wanneer het gaat om behandeling van psychiatrische stoornissen, werk ik samen met een aantal psychotherapeuten. In overleg met u worden de therapieën dan op elkaar afgestemd.

Daarnaast coach ik werknemers van bedrijven met een meer of minder werkgerelateerde coachingsvraag. Ook hierbij kan de ingang van stemwerk of creativiteit verhelderend of versnellend werken. Neemt u contact op als u geinteresseerd bent in een andere aanpak bij uw coaching.

Bereikbaarheid: de praktijk is te vinden in Cursus en Gezondheidscentrum Avanturijn, hartje Utrecht, goed te bereiken met lijn 2 of lopend vanuit Station Utrecht Centraal (20 min). In het gebouw zijn meerdere therapeuten gevestigd, er is een wachtruimte en er lopen diverse cursussen op het gebied van bewustwording, groei, ontwikkeling en gezondheid.

Stem&Beeld, meer dan praten.
Kijkt en leest u verder op de website over achtergrond van en ervaringen met deze werkvorm.

 

Therapeut(en)


Hetty Klompé

Therapieën


Opleidingen


 • HBO creatieve therapie
  VO beroepsinnovatie
  Stemcoaching Hoogendijk 1ste jaar.
  Het leven zelf

 • Stemexpressie bij Marius Engelbrecht

Beroepsverenigingen


 • NVBT
  SRVB
  FVB
  NVPA
  RBCZ

Adresgegevens


adres : Voetiusstraat 3
3512 JL
telefoonnummers : 06.125.145.84