Praktijk voor psycho- hypnotherapie en EMDR - Delft

Foto van Praktijk voor psycho- hypnotherapie en EMDR
Foto van Praktijk voor psycho- hypnotherapie en EMDR

Op een unieke en inspirerende plek midden in de natuur, en toch vlak bij het centrum van Delft vindt u mijn praktijk voor Psycho-, Hypnotherapie en EMDR. Vanuit rust bied ik professionele begeleiding wanneer u er zelf niet uitkomt. De begeleiding is doelgericht, op maat, kortdurend en oplossingsgericht.

Sinds 2009 heb ik in Delft een goedlopende praktijk. Bij de begeleiding zal ik op korte termijn tot de kern van het probleem komen met als doel een positieve verandering op lange termijn. Tevens ben ik werkzaam als opleider aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ik geef leertherapie aan therapeuten in opleiding. Ik ben gespecialiseerd in integratieve psycho- en hypnotherapie voor volwassenen en begeleid zowel particulieren als werknemers. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in EMDR. 
Ik blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Dit wordt ook vereist van mijn beroepsverenining de VIT.  

Na mijn opleiding aan de HALO: (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) ben ik vele jaren werkzaam geweest voor de farmaceutische industrie. Ook heb ik gewerkt als consultant bij diverse werving- en selectiebureau's. Als docent lichamelijke opvoeding en therapeut weet ik dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.

Foto van Praktijk voor psycho- hypnotherapie en EMDR

Therapeut(en)


Yvonne de Vries
Foto van Yvonne de Vries

Therapieën


Opleidingen


 • Ned Academie voor Psychotherapie
  Hypnotherapie
  EMDR
  HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding

Beroepsverenigingen


 • VIT (Vereniging Integraal Therapeuten)
  lidcodenr: 405.12A

 • NAP (Nederlandse Associatie voor Psychotherapie)
  registratienr: ECP-NL-660

Adresgegevens


adres : Klein Delfgauw 61
2616 LC
telefoonnummers : 0651750149