MARESMA - Hypnotherapie, Healing, Reading en Massage - Barendrecht

Foto van MARESMA - Hypnotherapie, Healing, Reading en Massage
Foto van MARESMA - Hypnotherapie, Healing, Reading en Massage

 

Praktijk voor behandelingen zoals Hypnotherapie, Energy Healing, Energetisch Reading en diverse vormen van massage

Energy healing wordt gegeven door middel van energieoverdracht middels handoplegging. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en energieblokkades opgeheven. Zo ontstaat er een balans tussen lichaam en geest.  Reiki helpt bij stress en burn-out klachten. Maar ook andere chronische klachten kunnen bij uitstek met Reiki behandeld worden. Reiki is een uitstekende ondersteuning voor elke reguliere behandeling. Ook 'gezonde' mensen ervaren een gevoel van diepe ontspanning en nieuwe energie na een Reiki behandeling. De mogelijkheid bestaat dat ik bij een Reiki behandeling gebruik maak van Kristallen (halfedelstenen).

Hypnotherapie is een snelle, veilige en fijne methode om nagenoeg elke lichamelijk en/of geestelijk issue te veranderen. Hypnose is niet "eng". Je kunt het zien als een zeer diepe vorm van ontspanning. In hypnose blijf je zelf volledig de controle houden en  zullen er nooit dingen gebeuren die jij niet wilt. Bij deze therapeutische hypnose werken we aan een in het onderbewustzijn opgeslagen klacht/probleem. De toestand waarin je bent is zeer ontspannen voor zowel lichaam als geest. Deze methode is absoluut niet te vergelijken met de "showhypnose" die men kent van de TV.

Voorbeelden waarbij hypnose wordt toegepast: Stoppen met roken, gewichtscontrole, depressie, burn-out, pijnbeheersing, slaapproblemen, angsten/fobieën, hoge bloeddruk, stress en stress gerelateerde klachten, zelfvertrouwen, menstruatie-,hormonale en overgangsklachten, spreken in het openbaar, etc. etc.

Energetisch Reading Hierbij wordt het energieveld van U als persoon gelezen en benoemd hetgeen inzicht geeft. Hierdoor komt de energie weer in het hier en nu en in overeenstemming met de werkelijke en natuurlijke levensweg en levensstroom.

Voetreflexzone therapieAl de organen en weefsels van ons lichaam worden weerspiegeld in onze voeten onderverdeeld in zones. Door deze zones te behandelen d.m.v. druk en massage krijgt  het lichaam een betere doorbloeding, een betere afvoer van afvalstoffen en een betere energiedoorstroming.
Bovendien heeft voetreflexzonetherapie een zeer ontspannend effect op lichaam en geest.
Voetreflexzonetherapie is een complementaire (aanvullende) behandelmethode voor gerichte klachten, als preventieve behandeling of ter ontspanning. Voetreflexzonetherapie is géén vervanging van de reguliere behandelmethodes.

Access Bars De Bars zijn energiebanen op en door het hoofd. Door de 32 punten op het hoofd zacht aan te raken, ontstaat een verandering in de hersengolfactiviteit. Tijdens een Bars-sessie komt de cliënt in deze diepe ontspanning, zonder daar zelf iets voor te hoeven doen.   Een van de voordelen van een Bars-sessie is dat je niet langer in de ‘verhalen’ hoeft te gaan. Gedurende de behandeling laat de cliënt op energetisch niveau datgene los, wat hem niet langer dient. Dit proces vindt grotendeels onbewust plaats en er ontstaat meer rust en ruimte in het hoofd en de rest van het lichaam. Een bijzondere ervaring!  Na de behandeling ervaart men een zeer ontspannen toestant en volledige rust in het hoofd. 

Ontspanningsmassage is bij uitstek geschikt bij extreme vermoeidheid, verkrampte en pijnlijke spieren in het rug-, nek- en/of schoudergebied. Kortom een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

 RITE OF THE WOMB:  De Rite of the Womb (baarmoeder), ook wel de 13e Munay Ki genoemd (Sjamanisme), is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong heeft bij de Jungle Sjamanen in het Amazone gebied en is in de wereld gebracht middels een intense afstamming van krachtige vrouwen. Ze helpen ons herinneren dat de baarmoeder geen plek is om angst en pijn in op te slaan maar dat de baarmoeder een plek is van creatie en geboorte van leven. Laten we onze baarmoeder helen, laten we de baarmoeder van onze (voor)moeders, zussen en dochters helen. Laten we de baarmoeder van alle vrouwen die ons zijn voor gegaan helen. Op deze manier helen we ook de baarmoeder van Pacha Mama - Moeder Aarde.  De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw)zijn. Na ontvangst van deze inwijding ben je zelf ook Womb keeper en mag je als vrouw deze Rite verder uitdelen. Na de inwijding is het van belang dat je regelmatig met de baarmoeder Rite werkt waardoor de baarmoeder verder kan helen en daardoor krachtiger wordt. Het maakt niet uit of je wel of geen kinderen hebt gebaard. Ook maakt het niet uit als je geen baarmoeder meer hebt want de baarmoeder blijft ALTIJD energetisch bij een vrouw aanwezig. Ook mannen kunnen deze Rite ontvangen want elke man heeft immers vrouwelijke energie bij zich. Mannen kunnen de Rite alleen niet doorgeven.

 

 

Foto van MARESMA - Hypnotherapie, Healing, Reading en Massage

Therapeut(en)


Marijke Liebrechts-piek
Foto van Marijke Liebrechts-piek

Therapieën


 

Adresgegevens


adres : Rozenhout 10
2994 HN
telefoonnummers : 06-18319778