Praktijk voor Healing en Bewustwording - Amersfoort

Foto van Praktijk voor Healing en Bewustwording
Foto van Praktijk voor Healing en Bewustwording

In de ruim 32 jaar waarin ik, in mijn praktijk in Amersfoort, werkzaam ben als energetisch therapeut heb ik een brede basis gelegd voor het verantwoord en doelgericht werken met mijn clienten.  

De behandelingsvorm bestaat uit een mengeling van reguliere therapie, alternatieve therapie en energetisch lichaamswerk, waarbij menselijkheid, empathisch vermogen, oprechte ondersteuning en een directe benadering (ik ben een "met beide benen op de grond" therapeut) centraal staan.

Enerzijds richt de therapie zich op een stuk verwerking en bewustwording (met behulp van o.a. innerlijk kindtherapie, gestalttherapie, regressietherapie, hypnotherapie en neurolinguistisch programmeren (NLP)) , anderzijds op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest (magnetiseren).

Voor problematiek en klachten van velerlij aard kunt u bij mij terecht, zoals: stress, vermoeidheid, depressies, onverwerkte problematiek, angsten, relatieproblemen, allerlei pijnklachten, stemmen in het hoofd, aanwezigheid van ongewenste energieen in huis, enzovoort. Ook voor kinderen en baby's zijn deze therapievormen veilig en doeltreffend.

 

Therapeut(en)


Frank den Ouden
Foto van Frank den Ouden

Therapieën


Opleidingen


  • Opl. regressie- en hynotherapeut: Jan Klein
    Opl. magnetiseren: Mieke Berger.
    Docent CIVAS en Instituut ET.

Beroepsverenigingen


  • Aangesloten als docent bij CIVAS

  • Het Instituut voor Energetisch Therapeut is aangesloten bij KTNO, BATC, VBAG, LVNG en CAT

Adresgegevens


adres : Dorresteinseweg 49 017
3817 GB
telefoonnummers : 035-6022502