Coaching Praktijk Papenvoort - retraites

Op deze pagina vindt u retraites die Coaching Praktijk Papenvoort aanbiedt op het gebied van coaching, massage, ontspanning en stress in Papenvoort. In het menu aan de linkerkant staat een overzicht van deze activiteiten. U kunt op de links onder Retraites klikken om naar een activiteit te gaan. U blijft hierbij op dezelfde pagina. Indien u op andere links klikt verlaat u deze pagina.

Retraites


Zomerretraite met coaching in Drenthe

Ben je toe aan een moment van rust en wil je tegelijk de helende werking voelen van de coachingssessies en een rebalancingmassage, dan is dit misschien iets voor jou! Geef jezelf dan deze unieke individuele retraite cadeau. Hierdoor kunnen je lichaam en geest weer helemaal ontspannen in de vrije natuur.

Samen gaan we kijken naar eventuele (gezondheids)problemen of een thema in je leven waar je aan wilt werken. Gewoon één op één en dan daar waar nodig de knopen ontwarren en weer ruimte creëren om gezond te kunnen leven. Een totale helingservaring. Daarnaast blijft er voldoende tijd om te genieten van de 2 hectare tuin die grenst aan een ven, een boswandeling of een heerlijke sauna.
Kortom, kies voor kwaliteit en ga voor een onvergetelijke individuele retraite op maat die nog lang zal nawerken. Je gaat je een ander mens voelen.

Je krijgt 3 keer gemiddeld een uur begeleiding naar behoefte, volledig verzorgd met vegetarische maaltijden. Je verblijft in de luxe vakantiewoning naast het woonerf met vrij uitzicht over de landerijen met soms een paar reeën, als je geluk hebt. Wel zijn er altijd heel veel vogels. Helemaal de tijd voor jezelf en lekker zakken.

Van maandag 15.00 uur tot vrijdag 11.00 uur( midweek)

Je hebt keuze uit:

coaching  
rebalancingmassage
reflexiegesprekken
gebruik van vakantiehuis met saunacabinevrije tijd en ontspanning

 ontstressen in een natuurlijke omgeving (bos)

 wandelen met of zonder coaching

 ruimte voor creativiteit  

 dagelijks overheerlijke gezonde (vegetarische) maaltijden 
intakegesprek vooraf (telefonisch)    Kijk ook eens bij reacties van mensen met ervaring in de praktijk op mijn website.
    Voor foto's van de locatie, kijk op www.boomkroonbed.nl 
Sleutelwoorden : coaching, massage, ontspanning, stress
Prijs : 695.00
retraitelocatie : Papenvoort 7 PAPENVOORT Drenthe
retraiteperiode : 05-08-2019 t/m 09-08-2019
retraitedagen : maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

alternatieve data

 

19-08-2019 tot 23-08-2019