Polariteitsmassage  in  Zuid-Holland

Onderstaande praktijken in de provincie Zuid-Holland beoefenen Polariteitsmassage
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Polariteitsmassage in Zuid-Holland
Ringdijk 72
Zuid-Holland
 
Naast polariteitsmassage wordt o.a. ook emdr, burnout-begeleiding en natuurgeneeskunde beoefend.
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Uw Eigen Kracht

Zoeken naar een weg om tot diep en fundamenteel herstel te komen kan een hele uitdaging zijn.
Je maakt al een begin door dit zoeken naar een bij jou passende therapeut.
In mijn werk start ik vanuit het unieke van jou als persoon en de vraag die je bij je draagt. Vanuit respect voor je kwetsbaarheid in je hulpvraag.
Jouw verhaal is mijn start en samen gaan we op zoek naar de weg om jouw eigen kracht weer te herstellen zodat jij deze zo optimaal mogelijk in kan zetten. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuitie die ik ondersteun met de kennis van mijn opleidingen.

 


 
Orfeoschouw 18
Zuid-Holland
 
Naast polariteitsmassage wordt o.a. ook stressbegeleiding, voice dialogue en coaching beoefend.
 
 
 
Andere pagina's met Polariteitsmassage: