Burnout-begeleiding  in  Utrecht

Onderstaande praktijken in de provincie Utrecht beoefenen Burnout-begeleiding
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Burnout-begeleiding in Utrecht
Darthuizerberg 49
Utrecht
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook ademtherapie, eft en nlp beoefend.
 
 
Meeuwenweide 24
Utrecht
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook coaching, progressive mental alignment en emdr beoefend.
 
Praktijkbeschrijving

Postel en de Jong Training en Coaching biedt de volgende coaching- trainingstrajecten aan: De coachingstrajecten hebben tot doel de huidige persoonlijke situatie verder te ontwikkelen en betreffen: - Traumabegeleiding (Brainspotting en PMA-coaching) - Personal coaching - dingen doen waar ik energie van krijg; hoe kan ik gebruik maken van mijn capaciteiten?; hoe laat ik zien wie ik ben? - Bedrijfscoaching - ik wil dat de medewerkers een grotere inzet tonen; waarom lukt het niet ondanks dat iemand voldoende kwaliteiten heeft? - Loopbaancoaching - wat is de volgende stap van mijn loopbaan?; hoe kan ik bereiken wat ik wil?; ik mis uitdaging; wat wil ik eigenlijk?  - Coaching bij levensvraagstukken - wat wil ik met/in mijn leven?; hoe houd ik zelf de touwtjes in handen? Teamtraining De teamtrainingen hebben tot doel ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen en aanleren van vaardigheden ten behoeve van: het goed uitoefenen van het beroep; de communicatie wanneer deze in het team niet effectief verloopt; de samenwerking wanneer persoonlijkheden binnen het team het functioneren van andere teamleden teveel beinvloeden; het gedwongen samengaan vanuit verschillende teams; vernieuwingsprocessen binnen teams; communicatie met externe contacten.


 
Wijnbesplantsoen 7
Utrecht
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook integratieve psychotherapie, droomanalyse en counseling beoefend.
 
 
Hobbemastraat 14
Utrecht
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook rouwverwerking, supervisie en coaching beoefend.
 
 
Laan der Techniek 22 H
Utrecht
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook counseling, vaktherapie en danstherapie beoefend.
 
 
 
Andere pagina's met Burnout-begeleiding: