Therapeuten in Utrecht

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de plaats Utrecht. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de plaats Utrecht. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.

Therapeuten in Utrecht

Therapeut: Germa Borst
Wijnbesplantsoen 7
Utrecht
 
 
 
 
 
 
 
Therapeut: Monique van Leeuwen
Park Oog in Al 1
Utrecht
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Yoganesh Yoga & Yogatherapie
Foto van Yoganesh Yoga & Yogatherapie

Volgens de legende neemt de populaire Hindoegod Ganesha obstakels weg op het levenspad. Yoganesh streeft ernaar om via yoga en individuele yogatherapie obstakels die een soepel en energiek leven verhinderen weg te nemen.
Yoganesh werkt volgens de YogAlign methode. Deze eenvoudige en zachte vorm van yoga heeft een aantoonbaar positief effect op de houding en is geschikt voor iedereen.

Je bent iedere dag welkom voor groepsles, priveles of yogatherapie in een sfeervolle studio in een monumentale villa midden in Park Oog in Al in Utrecht. Groepslessen varieren van intensief tot zeer ontspannend Er zijn ook lessen speciaal voor vrouwen en mensen die leven met kanker.
Je bent nooit te oud, te stijf, te dik of the onervaren om mee te doen!

PRIVELES / YOGATHERAPIE
Wil je gericht werken aan gezondheid en welzijn?
Yoga als therapie is geschikt voor iedereen met houding- of stress gerelateerde klachten als rug-nek-schouderklachten, (sport)blessures, slecht slapen, migraine en burn-out. Ook bij chronische aandoeningen als MS, reuma, fybromyalgie en astma kan yoga helpen.
Na een intakegesprek volgt een serie lessen op maat. Ervaring met yoga is niet nodig.
Maar je bent natuurlijk ook welkom als je gewoon lekker voor jezelf een les wilt volgen!

YogAlign WellWoman yoga en yogatherapie voor de vrouw.
Bij bijna alle gezondheidsproblemen van de vrouw spelen hormonen een rol. Direct of indirect. Van PMS tot overgangsperikelen, van bekkenproblemen tot vermoeidheid - WellWoman helpt je lichaam optimaal te functioneren.

H-yoga voor mensen die leven met kaner.
Een speciaal voor (ex)kankerpatienten ontwikkeld mild oefenprogramma dat je ondersteunt tijdens de ziekte, in de herstelfase en daarna. Je kunt de lessen volgen in groepsverband, individueel of samen met je partner, vrienden of familie.