Therapeuten in Papenvoort

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de plaats Papenvoort. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de plaats Papenvoort. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.

Therapeuten in Papenvoort

Praktijkbeschrijving
Foto van Coaching in lichaamsbewustzijn Papenvoort

 

ONVERKLAARBARE KLACHTEN VERKLAARD

Coaching in lichaamsbewustzijn Papenvoort coacht holistisch bij chronische klachten ten gevolge van grote- en kleine ongevallen, na zieteperiodes of een operatie, na een bevalling of geboorte of bijstress en overbelasting.

De holistische coaching bestaat uit aanraken van de gebieden die problemen geven, zowel fysiek als niet fysiek.

Door het geven van inzicht en aandacht ben je zelf in staat door kleine veranderingen in de manier van omgaan met je lichaam met een beetje professionele ondersteuning te komen tot nieuwe uitdagingen vanuit nieuwe gezichtspunten. Je zelfgenezend vermogen wordt hierbij aangesproken! Ik maak hierbij gebruik van lichaamswerk, energie, gesprekken en stiltemomenten. Hierdoor gaan lichaam en ziel meer een eenheid vormen en kom je dus beter in je lijf te zitten, dus ook energetisch,emotioneel en spiritueel.

Er zijn meestal niet meer dan 5 - 8 sessies nodig voor een goed en blijvend resultaat.

Goed benaderbaar zijn o.a. Burn-out, niet lekker in je lijf zitten, bewegingsbeperkingen, werk- en relatiestress, etc.

De coachingpraktijk ligt tussen Rolde en Borger op een rustige plek in de natuur. Met mijn ervaringen als arts en therapeut bied ik je de mogelijkheid om oud zeer nu eindelijk om te zetten in een nieuwe kwaliteit van leven.

Foto van Coaching in lichaamsbewustzijn Papenvoort