Natuurgeneeskunde  in  Ridderkerk

Onderstaande praktijken in Ridderkerk beoefenen Natuurgeneeskunde
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Natuurgeneeskunde in Ridderkerk
Ringdijk 72
Ridderkerk
 
Naast natuurgeneeskunde wordt o.a. ook burnout-begeleiding, emdr en polariteitsmassage beoefend.
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Uw Eigen Kracht

Zoeken naar een weg om tot diep en fundamenteel herstel te komen kan een hele uitdaging zijn.
Je maakt al een begin door dit zoeken naar een bij jou passende therapeut.
In mijn werk start ik vanuit het unieke van jou als persoon en de vraag die je bij je draagt. Vanuit respect voor je kwetsbaarheid in je hulpvraag.
Jouw verhaal is mijn start en samen gaan we op zoek naar de weg om jouw eigen kracht weer te herstellen zodat jij deze zo optimaal mogelijk in kan zetten. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuitie die ik ondersteun met de kennis van mijn opleidingen.

 


 
 
Andere pagina's met Natuurgeneeskunde: