Burnout-begeleiding  in  Utrecht

Onderstaande praktijken in Utrecht beoefenen Burnout-begeleiding
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Burnout-begeleiding in Utrecht
Wijnbesplantsoen 7
Utrecht
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook relatietherapie, eft en imaginatietherapie beoefend.
 
 
Hobbemastraat 14
Utrecht
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook existentiële psychotherapie, verliesverwerking en integratieve psychotherapie beoefend.
 
Praktijkbeschrijving

Individuele psychotherapie en relatietherapie vanuit cliëntgericht perspectief. Volwassenen en adolescenten (o.a. studie-, werkgerelateerd).

Patroonmatig terugkerende klachten zoals bij karakter- of persoonlijkheidsproblematiek (o.a. ontwijkende, borderline, narcistische). Chronische ontevredenheid, aanhoudende somberheid en angstklachten, problemen op terrein van sexualiteit, intimiteit, (sexuele) identiteit, autonomie, losmaking van ouders, ADHD. Klachten verband houdend met werk (burn-out, conflicten, uitval, subassertiviteit). Existentiële problematiek

Ik werk samen met non-verbale therapeuten (creatief beeldend, bewegingstherapie PMT). Medicatie kan een steunende optie zijn, maar met terughoudendheid. Eerder vermelde therapievormen staan voorop.

De praktijk is aan huis in Utrecht-oost (nabij Wilhelminapark) en ademt een rustige huiselijke sfeer, parkeerruimte (parkeermeter) is doorgaans makkelijk beschikbaar voor de deur.
De creatief therapeut met wie ik samenwerk heeft haar praktijk/atelier in Amersfoort.

Bij aanmelding per email ontvangt u van mij een uitgebreider bestandje met een biografische en klachten-vragenlijst. (Hierin staan ook de andere spelregels vermeld, waaronder klachten regeling enz.) Na ontvangst van uw gegevens volgt op korte termijn een eerste sessie. U en ik doen dus tevoren huiswerk. Dat zorgt ervoor dat we meteen aan de slag kunnen.

Wachtlijst doorgaans: 0 

Tarief: volgens tarieflijst NZa-WMG en DBC-systematiek (2e-lijn GGZ)


 
 
Andere pagina's met Burnout-begeleiding: