Bach bloesemremedies  in  Amsterdam

Onderstaande praktijken in Amsterdam beoefenen Bach bloesemremedies
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Bach bloesemremedies in Amsterdam
Weesperzijde 79
Amsterdam
 
Naast bach bloesemremedies wordt o.a. ook kruidengeneeskunde, stressbegeleiding en burnout-begeleiding beoefend.
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk voor Coaching en Counseling en Complementaire therapie
Foto van Praktijk voor Coaching en Counseling en Complementaire therapie

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk voor Coaching en Counselling en Praktijk Nishkampa voor complementaire therapie.
Je kunt bij mij in de praktijk terecht voor ondersteuning bij levensvragen, persoonlijke ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, stress en burn-out klachten, fysieke klachten en sociaal- emotionele problemen. Ik voer met liefde en passie mijn vak uit. Het is mijn missie om mensen te begeleiden om weer de balans te vinden en weer in hun eigen kracht te gaan staan. 

Ook bied ik aanvullende zorg (complementaire) en hulp aan mensen die ernstig ziek of ongeneeslijk ziek zijn en palliatieve zorg nodig hebben. De zorg die ik aanbied is gericht op zingeving en op verlichting van psychosociale- en fysieke klachten rondom de zorgvrager en zijn naasten.

Ik ben een geregistreerd registercounselor ABvC en een erkend Complementair therapeut.
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC.

Ik geef zowel consulten in Amsterdam en in Lelystad.

de Ruimte, Weesperzijde, 1091 EJ, Amsterdam


 
 
Andere pagina's met Bach bloesemremedies: