Complementaire Life Coach, NEI,NLP,Familieopstellingen - cursussen - workshops - trainingen

Op deze pagina vindt u trainingen die Complementaire Life Coach, NEI,NLP,Familieopstellingen aanbiedt op het gebied van coaching, communicatie, counseling, emoties, intuitie, ontspanning, psychotherapie en stress in Zoetermeer. In het menu aan de linkerkant staat een overzicht van deze activiteiten. U kunt op de links onder Cursusactiviteiten klikken om naar een activiteit te gaan. U blijft hierbij op dezelfde pagina. Indien u op Praktijkgegevens of Email klikt verlaat u deze pagina.

Trainingen


Coaching met familieopstellingen

Het komt regelmatig voor dat mensen niet verder komen, vast zitten in een regelmatig terugkerend patroon. Bijzonder is dat deze mensen vaak het gevoel hebben dat het probleem niet bij hen hoort. Het werken met familieopstellingen kan de balans herstellen en daarmee een probleem oplossen.    
Familieopstellingen behoort tot het Systemisch werk, of dit nu een familie of een organisatie is. In deze cursus leer je d.m.v. poppetjes of bodemankers, een opstelling neer te zetten en zichtbaar te maken van de huidige situatie. Nadat er aanpassingen aan de opstelling zijn uitgevoerd, komt de nieuwe (gewenste) situatie in beeld. Elk systeem zoekt naar balans en ieder mens is een onderdeel van een systeem. Wanneer je geboren wordt zal je via de genen informatie meegekregen hebben vanuit het systeem van herkomst. Wanneer dit door wat voor reden dan ook uit balans is, is de kans heel groot dat jij ook uit balans bent. Door gebruik te maken van speciale modules, kan deze balans weer hersteld worden. 

Sleutelwoorden : coaching, communicatie, emoties, psychotherapie
Prijs : 1195.00
traininglocatie : De Colignystraat 11 Zoetermeer Zuid-Holland
trainingperiode : 26-09-2019 t/m 22-02-2020
trainingtijd : 09:30 - 17:00
trainingdagen : zaterdag en zondag

Wij hebben een compacte trainingsruimte in ons huis. 
Parkeerruimte is voldoende aanwezig vlak bij onze lokatie.
Voor mensen die van ver komen is er overnachtingsmogelijkheid op 5 min. lopen van onze lokatie.