Dat heb ik nou altijd - workshops

Op deze pagina vindt u workshops die Dat heb ik nou altijd aanbiedt op het gebied van ademhaling, coaching, eft en hooggevoeligheid in Zwolle. In het menu aan de linkerkant staat een overzicht van deze activiteiten. U kunt op de links onder Workshops klikken om naar een activiteit te gaan. U blijft hierbij op dezelfde pagina. Indien u op andere links klikt verlaat u deze pagina.

Workshops


Stroomdag
STROOMDAG met thema hoogsensitiviteit.

Als je hoogsensitief bent kun je snel last hebben van stress, of je dat nou uit je omgeving oppikt of dat je jezelf te druk maakt. Je voelt veel, kunt blokkeren, de spanning kan oplopen en je hebt tijd en rust nodig om weer bij jezelf te komen. Op deze dag leer je een paar technieken die jou daarbij kunnen helpen en waar je een heerlijk ontspannen gevoel van krijgt. Door ontspanning schep je de mogelijkheid te groeien in liefde en (zelf)vertrouwen, het tegenovergestelde van angst.

Een Stroomdag is een heerlijke een workshop waarin alles wat vastzit weer mag gaan stromen. Spanningen zakken, emoties mogen gevoeld en opgelost worden, negatieve overtuigingen worden ontmaskerd of fysieke klachten kunnen verminderen. Je leert eenvoudige technieken aan die je thuis ook kunt toepassen. We werken iedere keer met een thema waarop we ons focussen, maar de rode draad blijft stromen. Het resultaat is dat je je vrijer, lichter en gelukkiger gaat voelen, meer inzicht krijgt in je patronen en meer contact krijgt met je eigen kracht en energie.

De Stroomdagen zijn bedoeld voor volwassenen en we werken in een groep van maximaal 15 mensen. Een vast terugkomend onderdeel is EFT, aangevuld met fysieke oefeningen zoals ademhaling, stem, yoga, maar ook mindfulness en meditatie. Met EFT werken we aan een specifiek probleem van jou zonder dat je het hoeft te delen. EFT werkt ook als je niks over je klacht of probleem vertelt.

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Het is een snelle en effectieve methode die de negatieve lading van belastende ervaringen verwijdert. Je herinnert je de ervaring nog wel maar de emotionele pijn, angst of stress verdwijnt. Kort gezegd brengt EFT je emotionele reactie of je stressreactie terug naar proporties die passend zijn bij de situatie en die behapbaar zijn.

EFT is eenvoudig toe te passen en heeft een duidelijke focus op een specifieke klacht. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat EFT een evidence based methode is.

Programma 

09.30  inloop met koffie en thee
10.00  introductie en eerste oefening (lichaam, stem)
11.00  koffie en thee
11.15  EFT en Hoogsensitiviteit
12.15  lunchpauze; ik zorg voor vegetarische baksels en fruit, maar neem zelf ook wat mee als je een grote eter bent
13.00  oefening (ademhaling)
13.30  EFT en Hoogsensitiviteit
14.30  afronding, vragen
15.00  eindoefening (mantra en meditatie)
15.30  einde

locatie: Praktijk HeelHelder, Stokmeesterlaan 3 Zwolle Zuid
tijd: 10.00 – 15.30 uur, koffie/thee vanaf 9.30 uur

De kosten bedragen € 75,-. Kom je met z’n tweeën dan betaalt de 2e persoon € 37,50. Heb je een minimum inkomen neem dan contact met me op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

De Stroomdag wordt verzorgd door Aafke de Vries van Dat heb ik nou altijd. Zij gelooft dat de mogelijkheden en unieke talenten van ieder mens al aanwezig zijn. Soms is er alleen even iemand nodig die helpt ze te vinden.

Sleutelwoorden : ademhaling, coaching, eft, hooggevoeligheid
Prijs : 75.00
workshoplocatie : Stokmeesterlaan 3 Zwolle Overijssel
workshopdatum : 20-01-2018
workshoptijd : 09:30 - 15:30
workshopdagen : zaterdag

De workshop vindt plaats in Praktijk HeelHelder.