Therapeuten in Zeeland

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Zeeland. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Zeeland. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Zeeland

Therapeut: Jolanda Geelen-van der Keur
Kadijk 12
Zeeland
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Engedi
Foto van Engedi

Engedi is een vrijgevestigde praktijk met in het jaar 2021 ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op basis van cliëntgerichte hulpverlening.
Gebleken is dat de rust en omgeving in combinatie met de persoonlijke benadering van Engedi een heilzame uitwerking hebben. Naast gesprekssessies is ook de mogelijkheid om een arrangement te boeken; een verzorgd weekend met: overnachting, maaltijden en vier gesprekken waarin u de hulpvraag bepaald. Er is tijd, rust en ruimte die u vrij kunt invullen om te ontspannen en te reflecteren op wat in de gesprekken aan bod is gekomen. 

In de weekenden staat gezelligheid centraal waarin u zich vrij mag voelen om een boek te pakken, te genieten van het uitzicht vanaf de veranda, te wandelen in de omgeving.

De kosten voor een arrangement zijn bewust zo laag mogelijk gehouden. Regelmatig is na zo'n traject behoefte aan een nagesprek. Engedi biedt hiertoe de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief wanneer uiterlijk binnen 10 dagen een gesprek wordt gepland. Informatie wordt op aanvraag toegezonden. Maak gebruik van het contactformulier op de website.

In mijn werk kom ik mensen tegen die te maken kregen of hebben met ritueel misbruik. Engedi behoort tot het handjevol hulpverleners in Nederland die zich er op toe heeft gelegd een plek te creëren voor slachtoffers/overlevenden van deze vorm van misbruik, om hen herkenning en erkenning te geven voor datgene wat zij hebben meegemaakt. Mogelijk is het voor jou voor het eerst dat je leest dat hier hulp voor bestaat. Kijk vooral verder op www.engedi.nl, ook voor jou is er een weg uit.

Foto van Engedi