Therapeuten in Overijssel

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Overijssel. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Overijssel. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Overijssel

Therapeut: Cora Mossel
Looermark 54
Overijssel
 
Looërmark 54
Overijssel
 
 
 
Therapeut: Hetty Kortekaas
Wigboldinck 57
Den Ham
Overijssel
 
 
 
 
Therapeut: Renée van der Kroon
praktijk adres: 1e Weerdsweg 132
Overijssel
 
 
 
Praktijkbeschrijving

 

rugpijn, rugklachten, beenlengteverschil, bekkenpijn, bekkeninstabiliteit, heuppijn, schouderpijn, nekpijn, tennisarm, kniepijn, spierpijn, spijsverteringsklachten, stress

Dorn-therapie, Breussmassage, Voetzonereflexologie, Ontspanningsmassage

Goede kwaliteit, hoeft niet duur te zijn...
Voor professionele
rugbehandelingen,
ook schouder-, heup-, bekken- knie- elleboog- en nek-klachten
voetzonereflexologie behandelingen en
ontspanningsmassages ca. 30 minuten,
op de rug gericht.

Praktijk Heel-zaam Deventer is een praktijk die gespecialiseerd is in het geven van behandelingen bij alle rug-gerelateerde klachten met de Dorn-therapie in combinatie met een Breuss-massage. De behandeling wordt vaak aangevuld met een stukje triggerpointtherapie, voetzonereflexologie en, als het van toepassing is op de situatie, oefeningen en leefstijltips.

In onze samenleving waar alles vlot en snel moet verlopen, biedt deze combinatie-therapie vaak verrassende resultaten.  Het lichaam krijgt de kans het eigen herstelmechanisme weer optimaal te kunnen te gebruiken

Velen, ook mensen met chronische klachten, hebben veel baat bij deze vorm van behandelen

Dorn-therapie is toepasbaar bij:
alle rugklachten,
andere bewegingsklachten zoals schouder-, heup-, bekken- knie- elleboog- en nek-klachten
Spijsverterings- en stress-gerelateerde klachten

De Dorn-therapie is een effectieve ruggewervelcorrectietechniek, waarbij wervels op een zachte manier op hun plek kunnen worden geschoven, met behulp van pendelbewegingen die de cliënt zelf maakt en een lichte druk van de therapeut tegen de wervel.
Er wordt niets geforceerd.
Vaak zijn 3 behandelingen voldoende om klachten sterk te laten verminderen.

De Breuss-massage is een rugmassage die strekking brengt in de wervelkolom en een ontspannende werking heeft op omringende oppervlakkige en dieper gelegen spieren. Daarnaast werkt de Breuss-massage vaak veel dieper door en kan het effect hebben op organen die verbonden zijn met de ruggewervel via vliezen en zenuwbanen. De Breuss-massage is een totaal pijnloze massage met verrassende resultaten, die o.a. toegepast kan worden bij ischias, spit en hernia-achtige klachten.

Voetzonereflexologie is een hele zachte, vaak optimaal ontspannende, behandelmethode die er op gericht is het lichaam weer in evenwicht te brengen. Het bij vele klachten toepasbaar.
Het zelfgenezend vermogen van een lichaam is enorm, maar soms kan het niet meer optimaal functioneren door onbalansen in de levens-energie die door het lichaam stroomt.
Hierdoor kunnen klachten ontstaan.
Voetreflexologie helpt het lichaam vrij te komen van storingsgebieden, door druk uit te oefenen op punten op de voeten die overeenkomen met de energiestromen door fysieke gebieden en organen in het lichaam. Hierdoor kan het lichaam weer zelf aan de slag kan gaan om in een goede conditie te komen.

Kom, en ervaar het zelf!


 
Therapeut: Paula Groot
Eesveenseweg 131
Overijssel
 
 
 
 
 
Therapeut: P.E.M.A. (Petra) Kaemingk-de Lange
W. van Oldenburgstraat 9 b
Overijssel
 
 
 
 
Therapeut: Haya Plaggenborg
Klaas de Rookstraat 69
Overijssel
 
 
 
 
Therapeut: Hannah Snoeij
Van Pallandtmarke 91
Overijssel
 
 
 
 
 
Therapeut: Nathalie van Koesveld
Timmermeesterslaan 4
Overijssel