Therapeuten in Limburg

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Limburg. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Limburg. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Limburg

 
 
Praktijkbeschrijving

Effeta training, coaching, therapie Effeta gaat uit van heel de mens: een holistische benadering. Dit is een benadering vanuit verschillende niveaus, het fysieke, het emotionele, het mentale en het spirituele niveau.
Effeta komt uit het Aramees en betekent : Ga open!
Het openen van de zintuigen, de lagen naar de diepere innerlijke kern afpellen, zodat de bezielde persoonlijkheid naar voren kan komen. Dat is voor ons de bezieling van ons werk.

          Luisteren naar je lichaam  

                                                  Luisteren naar je gevoel

                                                                                          Luisteren naar jezelf

Effeta biedt training, coaching en therapie. Wij werken heel gericht toe naar jouw doel en resultaat.
Binnen de trainingen worden je vaardigheden geleerd die je in je persoonlijk en zakelijk leven kunt gebruiken. Bij de coaching wordt je vanaf de zijlijn’ gecoached in real life situaties. Je kunt je vaardigheden verder uitbouwen met persoonlijke ondersteuning. In de therapeutische setting wordt met je gewerkt aan de hindernissen die je in je leven ervaart. Binnen Effeta therapie wordt gebruik gemaakt vanhypnotherapie/regressie- en reïncarnatietherapie en Thought Field Therapy ook wel TFT genoemd en Acceptance and Commitment Therapy (ACT).


 
 
Therapeut: John Bindels
Erfsebsoweg Heijen ->p/a Postbus 177
Limburg
 
 
 
 
Therapeut: Roos Geerling
Louis Eijssenweg 3
Limburg
 
 
 
 
Therapeut: hans strack
markt 18
Limburg
 
Steenweg 38
Limburg
 
 
 
Therapeut: Loes Wolfs
Keurmeestersplein 6 B
Limburg
 
 
 
 
Therapeuten: Lennar Imandt, int. psychotherapeut, dhr. Luuk Stijns, systeemtherapeut, drs. Chantal van Kessel, psycholoog, drs. Marly Senden, psycholoog, drs. Simone Delorme,psycholoog/ST-ther en drs. Sophie Schmied, psycholoog
Alexander Battalaan 51
Limburg
 
 
 
 
Therapeut: Anna Huysse-Gaytandjieva
Gaetano Martinolaan 85
Limburg
 
 
 
 
 
 
 
 
Therapeuten: Tilly Jacobs E.F.T. en TOM therapeute en Yvonne Jongen Register Counselor
Noordervaartlaan 29
Limburg