Therapeuten in Limburg

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Limburg. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Limburg. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Limburg

 
 
 
 
Therapeut: John Bindels
Erfsebsoweg Heijen ->p/a Postbus 177
Limburg
 
 
 
 
Therapeut: Roos Geerling
Louis Eijssenweg 3
Limburg
 
 
 
 
Therapeut: hans strack
markt 18
Limburg
 
Steenweg 38
Limburg
 
 
 
Therapeut: Loes Wolfs
Keurmeestersplein 6 B
Limburg
 
 
 
 
Therapeuten: Lennar Imandt, int. psychotherapeut, dhr. Luuk Stijns, systeemtherapeut, drs. Chantal van Kessel, psycholoog, drs. Marly Senden, psycholoog, drs. Simone Delorme,psycholoog/ST-ther en drs. Sophie Schmied, psycholoog
Alexander Battalaan 51
Limburg
 
 
 
 
Therapeut: Anna Huysse-Gaytandjieva
Gaetano Martinolaan 85
Limburg
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving

In mijn praktijk wil ik mensen helpen zich te verbinden met zichzelf en anderen.

Als relatie- en gezinstherapeut werk ik veel met paren (en gezinnen) die niet meer weten hoe ze contact met elkaar moeten maken. Het vlammetje van hun relatie is vaak bijna gedoofd. Ik help hen zich weer te openen voor elkaar en wegen te vinden om weer plezier en contact te ervaren.

Mijn behandelingen kunnen door de zorgverzekeraar volledig vergoed worden.

 


 
 
 
Therapeuten: Tilly Jacobs E.F.T. en TOM therapeute en Yvonne Jongen Register Counselor
Noordervaartlaan 29
Limburg