Centrum Lifepoint - cursussen

Op deze pagina vindt u cursussen die Centrum Lifepoint aanbiedt op het gebied van communicatie, eft, nlp en stress in Elst. In het menu aan de linkerkant staat een overzicht van deze activiteiten. U kunt op de links onder Cursussen klikken om naar een activiteit te gaan. U blijft hierbij op dezelfde pagina. Indien u op andere links klikt verlaat u deze pagina.

Cursussen


cursussen die recent gehouden zijn
Op 8 december 2017 EFT in one day

Stel, je hebt last van een van de bovenstaande gevoelens, gedachtes of fysieke problemen en er zou een pilletje bestaan waarmee je jezelf er op elk moment in een klap van zou kunnen verlossen. Een pilletje waardoor je je opeens energiek voelt, rustig, opgewekt en vol vertrouwen. Zou je dat pilletje dan niet willen hebben? Tja, dat willen we allemaal wel.
Zo’n pilletje bestaat natuurlijk niet, maar met EFT worden wel soortgelijke resultaten geboekt. Misschien een reden om eens te onderzoeken wat EFT is. EFT is de afkorting voor Emotional Freedom Techniques. De techniek is gebaseerd op de theorie dat alle negatieve emoties door een soort kortsluiting, ergens in het lichaam, worden veroorzaakt. Door het kloppen met de vingertoppen op bepaalde meridiaan punten wordt de storing opgeheven. De energie kan weer vrij stromen. Het is een soepel, dynamisch, pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend. Het is een eenvoudige methodiek die ook bijzonder geschikt is als zelfhulpmethode voor eigen gebruik in het dagelijks leven. Het basisprotocol is eenvoudig te leren. Voor diepliggende, zware problemen zoals misbruik of een traumatisch verleden dient men begeleiding te zoeken bij een erkende EFT-behandelaar.   Misschien heb je wel eens mensen zien kloppen op hun wenkbrauw, onder hun oog of onder hun arm. En vroeg je je af wat ze aan het doen waren. Deze mensen kennen EFT als zelfhulpmiddel en waren gewoon hun negatieve gevoelens aan het neutraliseren met EFT. Zag je ook die vredige glimlach op het eind? Of die diepe zucht van ontspanning? 

 

Iedereen kan EFT leren, zoals je al kunt ervaren in een gratis workshop EFT. ( zie website: newlifepoint.nl voor data).        Als je het echt goed wilt leren voor jezelf en je directe omgeving, en niet de hele opleiding wilt volgen, is er een alternatief en wel EFT als zelfhulpmiddel “EFT in 1 day”

Sleutelwoorden : communicatie, eft, nlp, stress
Prijs : 95.00
cursuslocatie : Vicus 17 Elst Gelderland
cursusdatum : 08-12-2017
cursustijd : 09:30 - 17:00
cursusdagen : vrijdag